| View previous topic :: View next topic |
| Харесва ли ви форума? |
| Да, много! |
|
84% |
[ 22 ] |
| Абе...става. |
|
11% |
[ 3 ] |
| Не ми харесва! |
|
3% |
[ 1 ] |
| Друго. |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Total Votes : 26 |
|
| Author |
Message |
Elektra_ Запален форумер

|
Posted: Mon Jan 29, 2007 1:01 am Post subject: Мнението ви за форума? |
|
|
Ако отговора ви е сред посочените, моля гласувайте, ако не напишете мнението си в тази тема.
Благодаря! |
|
| Back to top |
|
 |
Last_Hope Новак

|
Posted: Thu Feb 19, 2009 12:51 pm Post subject: |
|
|
Да обяснявам ли защо форума не струва? Или Вие знаете?
Както вече споменах в някои от предишните си постове, доста време отделих да прочета нещата тук. И ми прави впечатление, че много пъти са се разигравали апокалиптични спорове, в които сте въвличали много, много хора. Сами казвате, че сте хора на изкуството, добре реализирани в живота и т.н. Е, да, но поведението Ви наподобява това на селските клюкарки, търсещи сензация. Но все пак имате някакво чувство за благоприличие и привличате хората на ваша територия, за да излезе, че Вие сте нападаните и угнетените. Жалка картинка наистина. Последните "спинърски" словоизлияния са просто култови. За това ли си направихте форум? За да се заяждате с хората? За да може dididid да контролира мисълта на новодошлите по-лесно? "Тя не харесва нещо, значи и ние не трябва да го харесваме, за да не ни отхвърлят", така ли? Вие претендирате, че подкрепяте уникалността у хората и техните дарби и им помагате да ги развиват, аз нищо такова не видях. Жалко наистина. Направете си един тиймбилдинг, вижте кой каква роля играе и си гледайте вашата работа. Не търсете одобрение от другите хора, защото на никой не му дреме за Вас. Това кой колко Ви е харесал няма никакво значение в един момент.
Жалко, че толкова много време сте се мъчили да развивате форума, а накрая го опропастявате напълно със селски истории. По-добре си направете сайт, който да ви представя БЕЗ възможност за feedback (в превод "обратна връзка"), така и Вие ще сте доволни, че ви има в нета и някой ще Ви потърси (евентуално), така и другите ще са доволни, че не им натрапвате прекалено Вашите виждания за живота. |
|
| Back to top |
|
 |
BOJ Запален форумер

|
Posted: Thu Feb 19, 2009 12:57 pm Post subject: |
|
|
Благодарим ти ЛастХоуп за чудесните съвети.
Относно тиймбилдинга - не сме офис екип, че да имаме нужда от нещо такова. Относно форума - остави го на нас или се включи в обсъжданията на проблемните теми. Изглежда глупаво от всичките ти постове да лъха нещо като неприязън и критика срещу нещо, от което даже не си част, още повече да си имала допир.
А ако имаш нужда от развитие на дарбите си - заповядай и потърси трупата. Правим го.
И така и не се представи, затова прости ни, че не приемаме постовете ти толкова насериозно... _________________ Роди се...Излез под прожектора и изкрещи...Излей извечния гняв и мъка...Роди творение, роди истина, извади наяве първичната си същност...Музо...Накажи дръзналите да те докоснат...И ако успеят да те покорят-превърни ги в Жреци... |
|
| Back to top |
|
 |
Last_Hope Новак

|
Posted: Thu Feb 19, 2009 1:11 pm Post subject: |
|
|
Не ми говори в женски род, ако обичаш. Няма представяне, няма имена, няма пол. Но след плачливата тема за абитуриентите и това каква гордост си ти за "вожда", не смятам, че ти също имаш толкова много допир с трупата сега.
| Elektra_ wrote: |
Драги колеги, добре дошли във НАШИЯ форум
може пощата да ни е тясна но тук ще си намерим достатъчно място
що се отнася до останалото...то зависи от вас
Айде да ни е честито!
-------------------------------------------------------------------------------------
Това беше първия пост във форума!  |
Голяма благодарност към момичето, нямам думи! Много е права, че зависи от Вас. Даже форумите на сърдитите домакини са с по-интелигентно звучене. Префърцунените думи не са всичко BOJ. |
|
| Back to top |
|
 |
BOJ Запален форумер

|
Posted: Thu Feb 19, 2009 1:16 pm Post subject: |
|
|
И все пак с каква цел са коментарите ти? Сериозно. _________________ Роди се...Излез под прожектора и изкрещи...Излей извечния гняв и мъка...Роди творение, роди истина, извади наяве първичната си същност...Музо...Накажи дръзналите да те докоснат...И ако успеят да те покорят-превърни ги в Жреци... |
|
| Back to top |
|
 |
Last_Hope Новак

|
Posted: Thu Feb 19, 2009 1:22 pm Post subject: |
|
|
Можеш да говориш направо?
Интересен въпрос наистина, а ти какво правиш още тук? Реализирания в живота. Социолог. Умникът със високопарните думи. И аз мога да се заяждам като Вас. Това до къде ще доведе? |
|
| Back to top |
|
 |
BOJ Запален форумер

|
Posted: Thu Feb 19, 2009 1:42 pm Post subject: |
|
|
Е, че ти нищо друго не правиш освен да се заяждаш, затова те питам с каква цел са ти постовете. Смея да кажа, че постовете из целия форум съдържат разсъждения, мнения, обсъждания и позиции, които се защитават.
Относно това, което правя тук - не съм длъжен да ти докладвам, но смятам, че все още съм част от трупата дотогава докато тя ме интересува. Както е и с всеки бивш член на трупата. Единствено тези, които наистина са се отрекли от преживяното тук предполагам не се чувстват повече част от ТТ "3-4!", но техният принос никога няма да бъде отречен. _________________ Роди се...Излез под прожектора и изкрещи...Излей извечния гняв и мъка...Роди творение, роди истина, извади наяве първичната си същност...Музо...Накажи дръзналите да те докоснат...И ако успеят да те покорят-превърни ги в Жреци... |
|
| Back to top |
|
 |
dididid Постохвъргач

|
Posted: Thu Feb 19, 2009 1:53 pm Post subject: |
|
|
| Last_Hope, вероятно нещо ти тежи... разбирам, че човек има нужда да се почувства значим... за нас е важно защо реши да го правиш тук... с какво те привлече този форум... именно този форум... |
|
| Back to top |
|
 |
Last_Hope Новак

|
Posted: Thu Feb 19, 2009 2:23 pm Post subject: |
|
|
Ами, аз съм едно малко дете, което плаче всяка нощ, защото през живота си не е срещало добри и мили хора като Вас. И тайно се надява да откриете в душата му капчица красота и да му покажете, че е значимо.
*Смях в залата!*
Казах ви как намерих форума Ви. И някак си нещо ме издразни в него и във Вас. Простете откровението ми.
Забележете, че много от хората тук не са дошли да говорят с Вас като с нормални хора, всички са привлечени от нещо във Вас, което ги кара да Ви мачкат. Необяснимо е. |
|
| Back to top |
|
 |
BOJ Запален форумер

|
Posted: Thu Feb 19, 2009 3:02 pm Post subject: |
|
|
В такъв случай е необяснимо и присъствието ти тук...В един от предишните постове си споменала, че нито печелиш, нито губиш нещо от висенето си в нашия форум. С оглед на постоянното изтъкване на твоето по-висше от нас ниво, защо тогава циклиш тук? И отново не получих отговор на предишния си въпрос - каква е целта на постовете и коментарите ти? _________________ Роди се...Излез под прожектора и изкрещи...Излей извечния гняв и мъка...Роди творение, роди истина, извади наяве първичната си същност...Музо...Накажи дръзналите да те докоснат...И ако успеят да те покорят-превърни ги в Жреци... |
|
| Back to top |
|
 |
dididid Постохвъргач

|
Posted: Thu Feb 19, 2009 3:06 pm Post subject: |
|
|
"Ами, аз съм едно малко дете, което плаче всяка нощ, защото през живота си не е срещало добри и мили хора като Вас. И тайно се надява да откриете в душата му капчица красота и да му покажете, че е значимо".
Съчувстваме ти, ако можем с нещо да помогнем... |
|
| Back to top |
|
 |
Last_Hope Новак

|
Posted: Thu Feb 19, 2009 3:34 pm Post subject: |
|
|
Какъв Ви е проблемът? Вие сте в Интернет, всеки човек на Земята има достъп до Вас, тъй като форумът Ви е на чужд сървър и има неограничен достъп. Всеки по всяко време може да Ви намери, ако имате някакъв проблем или Ви е страх, че изглеждате смешни. Моля, ban! След като се правите на великодушни и не сте го направили все още, никой не Ви е ВИНОВЕН!
Колко интересно, че ВОЖДА на трупата се хваща само за няколко отбрани думи, за да се опитва да напада или да "съчувства". Не отговаря на широката Ви душевност, Г-жо "Психолог с много опит зад гърба си".
Знаех, че ще предизвикам интерес в теб като спомена "титлата" дадена ти преди известно време. Хубаво е нещата да се случват както ти искаш. Още по-хубаво е, когато са тотално извън контрол.  |
|
| Back to top |
|
 |
dididid Постохвъргач

|
Posted: Thu Feb 19, 2009 3:35 pm Post subject: |
|
|
| Да, така е и какво от това... |
|
| Back to top |
|
 |
Last_Hope Новак

|
Posted: Thu Feb 19, 2009 3:40 pm Post subject: |
|
|
| Забавно е просто. |
|
| Back to top |
|
 |
dididid Постохвъргач

|
Posted: Thu Feb 19, 2009 3:42 pm Post subject: |
|
|
| Радвам се, че се чувстваш добре... |
|
| Back to top |
|
 |
Last_Hope Новак

|
Posted: Thu Feb 19, 2009 3:46 pm Post subject: |
|
|
При Вас не е ли така?  |
|
| Back to top |
|
 |
dididid Постохвъргач

|
Posted: Thu Feb 19, 2009 3:54 pm Post subject: |
|
|
| Болка ли прозирам?... |
|
| Back to top |
|
 |
Last_Hope Новак

|
Posted: Thu Feb 19, 2009 3:56 pm Post subject: |
|
|
Подозирам, че те блокирам  |
|
| Back to top |
|
 |
dididid Постохвъргач

|
Posted: Thu Feb 19, 2009 3:59 pm Post subject: |
|
|
| Слънчице, имам малко работа, после пак ще ти пиша... Съжалявам, но работата ми е по-важна от теб в момента... А иначе, добре се забавляваме... |
|
| Back to top |
|
 |
Last_Hope Новак

|
Posted: Thu Feb 19, 2009 4:08 pm Post subject: |
|
|
| Хахаха! Благодаря за отделеното време. Беше ми КРАЙНО неприятно да си говоря с Вас. И такива обръщения ползвайте към членовете на Вашата трупа, а не към мен. |
|
| Back to top |
|
 |
|