|
Театрална Трупа "Три-Четири!" Нашия форум с нашите мисли, нашите идеи и просто с нас....
|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Elektra_ Запален форумер

|
Posted: Mon Jan 29, 2007 12:38 am Post subject: !!! ВАЖНО!!! Основни правила! |
|
|
Правила за ползване на форума:
1. Пишете на български, за да можем всички(дори и по-нетърпеливите) да изчетем постовете ви.
2. Без обиди.
3. Без псувни.
4. Форума не е чат.
5. Ако имате въпроси относно форума се обръщайте директно към мен.
6. За препоръките си има специален форум.
7. Форумите за забавление са ясно обозначени, в останалите се говорят сериозни неща.
8. Нека си помагаме, за да сме си полезни.
С оглед преструктурирането на форума, моля всички колеги да си припомнят правилцатааа!!
.....Следва продължение.....
 |
|
| Back to top |
|
 |
Elektra_ Запален форумер

|
Posted: Thu Sep 06, 2007 11:39 pm Post subject: |
|
|
Правила за безпроблемно визуализиране:
1. Препоръчително е всеки потребител да се представи в "За нас"!!! Ако някой не може да си качи снимка към визитката, защото не знае как...може да ми я прати на мейла.
2. Аватарите ви трябва да са максимум 150x150 px, до 6 kb
3. Препоръчително е картинките в подписите ви да са с размери близки като тези на аватарите ви, за да не разсейват с големината си. _________________ „Memento mori, homine, quia pulvis est et in pulveris reverteris“ — „Помни смъртта, човече, защото си прах и в прах ще се превърнеш“.
Last edited by Elektra_ on Fri Sep 07, 2007 3:44 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Elektra_ Запален форумер

|
Posted: Fri Sep 07, 2007 12:39 pm Post subject: |
|
|
за да не стане така, че форума да е извинение на някой за определен тип отношения...искам да припомня на всички хора от всички трупи до сега правилата които те създадоха за работа в група... за отношенията между хората и колко е важно да си държим на думата и да правим каквото е нужно за да спомагаме за развитието на групата и на самите себе си... _________________ „Memento mori, homine, quia pulvis est et in pulveris reverteris“ — „Помни смъртта, човече, защото си прах и в прах ще се превърнеш“. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|