| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Elektra_ Запален форумер

|
Posted: Sun Jan 28, 2007 4:44 pm Post subject: Добре Дошли ТТ 3-4! |
|
|
Драги колеги, добре дошли във НАШИЯ форум
може пощата да ни е тясна но тук ще си намерим достатъчно място
що се отнася до останалото...то зависи от вас
Айде да ни е честито!
-------------------------------------------------------------------------------------
Това беше първия пост във форума! 
Last edited by Elektra_ on Thu Sep 06, 2007 11:44 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
dididid Постохвъргач

|
Posted: Mon Jan 29, 2007 11:19 pm Post subject: |
|
|
И така... ТТ 3-4, къде сте? Идеи по темата?...
Знам, имате да учите... Оитвам се да ви кажа нещо, но все си мисля, че непрекъснато се повтарям... Абе, то било добре така... Всъщност, можем да пишем и неважни работи, нали... Понякога от това ти олеква... Имах проблеми с регистрацията, затова чак сега... Нали ме знаете с английския как съм... Петя ме въведе преди малко, много мерси! Абе, Петюшо, до безкрай ли може да се пише... А текстове можем ли да слагаме? Май съм извън темата, ама сега ми е паднало...
Чакам Ина да свърши с един филм, стискайте й палци - утре отива на изпити... Радвам се, че има къде да пишем... Виждам познати имена и това ме успокоява по някакъв начин... все едно си си в къщи... |
|
| Back to top |
|
 |
Elektra_ Запален форумер

|
Posted: Mon Jan 29, 2007 11:29 pm Post subject: |
|
|
Дид не знам за теб какво значи "до безкрай", но може да се пише доста, могат да се слагат и текстове, няма никакъв проблем. Само остава да се четат
А на Ина успех!
P.S.
Диди специално за теб отварям нов раздел във форума "Въпроси & Отговори"  _________________ „Memento mori, homine, quia pulvis est et in pulveris reverteris“ — „Помни смъртта, човече, защото си прах и в прах ще се превърнеш“. |
|
| Back to top |
|
 |
erfo Ципцлифилипциянец

|
Posted: Thu Feb 01, 2007 9:41 am Post subject: |
|
|
това е първият ми пост ,току що изгледах ..вашето творение очарован съм ,не пиша винаги по темата и често съм в ситуацията с вързаните ръце и купчината въпроси по същественотооо ,не искам да остана ощетен ,моят пост да бъде опетнен и хората да ме смятат за кре.... както и да е
надявам се да напълним форумът с непобедими мнения |
|
| Back to top |
|
 |
dididid Постохвъргач

|
Posted: Thu Feb 01, 2007 4:45 pm Post subject: |
|
|
Добре дошъл, erfo...
Тук си в къщи... |
|
| Back to top |
|
 |
LY Загряващ

|
Posted: Thu Feb 01, 2007 11:36 pm Post subject: =0) |
|
|
Трябва да хванем някой път и да си кажем кой кой е....малко ми е объркващо да знам, че съм си вкъщи и същевременно си пиша с непознати....много се извинявам, но кой си ти efro....имаш доста писания на около и бих искала да знам кой си!!! ...както и всеки др.
...Пишат се много неща...повечето много хубави...но ще е хубаво да се знае на кой са!...нали!?  |
|
| Back to top |
|
 |
Elektra_ Запален форумер

|
Posted: Thu Feb 01, 2007 11:39 pm Post subject: |
|
|
Форума "За нас" е за такъв вид представяния.
Последвайте примера ми и си направете едни "визитки"
за да се знаеме  _________________ „Memento mori, homine, quia pulvis est et in pulveris reverteris“ — „Помни смъртта, човече, защото си прах и в прах ще се превърнеш“. |
|
| Back to top |
|
 |
erfo Ципцлифилипциянец

|
Posted: Fri Feb 02, 2007 12:19 am Post subject: |
|
|
скъпа LY kak да се представя по атрактивен начин ,така че това което кажа за себеси да се хареса на теб и на останалите ,аз също като вас съм човек идвам на този свят по начинът по който пристигат и другите хора ,любопитството в мен все още не е угаснало и се опитвам да открия тайните на света ,за съжаление и аз срещам трудности в това си начинание ,понякога мисловните лабиринти в които се оплитам ме завличат в някакви объркани и тъжни светове от които трудно се спасявам ,можеби много от вас са попадали на същите места ...
да продължавам ли да говоря така или да карам по обикновено ??
запознах се с петя от интернет тя ми показа какво правите и разбирасе вие ми харесахте ..
да кажем че съм просто ваш почитател  |
|
| Back to top |
|
 |
Elektra_ Запален форумер

|
Posted: Fri Feb 02, 2007 8:21 am Post subject: |
|
|
Ех...деца не, че искам да ви прекъсвам разговора, но тук наистина не му е мястото...  _________________ „Memento mori, homine, quia pulvis est et in pulveris reverteris“ — „Помни смъртта, човече, защото си прах и в прах ще се превърнеш“. |
|
| Back to top |
|
 |
LY Загряващ

|
Posted: Fri Feb 02, 2007 1:58 pm Post subject: |
|
|
Бе дечко.....то и аз така си мисля...
Я само ме упъти за тая визитка....ако не другите, то поне аз имам желание да си направя ...пък и ми е интересно!!!  |
|
| Back to top |
|
 |
Elektra_ Запален форумер

|
Posted: Fri Feb 02, 2007 2:10 pm Post subject: |
|
|
ами виж моята, мисля че е достатъчно добро показно а снимки (ако искаш да слагаш) ми ги прати на мейла, аз ще ги кача и ще ги сложа в поста ти  _________________ „Memento mori, homine, quia pulvis est et in pulveris reverteris“ — „Помни смъртта, човече, защото си прах и в прах ще се превърнеш“. |
|
| Back to top |
|
 |
tedi Новак

|
Posted: Fri Feb 02, 2007 2:38 pm Post subject: |
|
|
здравейте на всички.Най сетне успях и аз да се регистрирам )))))))))))))))))) |
|
| Back to top |
|
 |
Elektra_ Запален форумер

|
Posted: Fri Feb 02, 2007 2:48 pm Post subject: |
|
|
здрастиииииии  _________________ „Memento mori, homine, quia pulvis est et in pulveris reverteris“ — „Помни смъртта, човече, защото си прах и в прах ще се превърнеш“. |
|
| Back to top |
|
 |
Reborn Загряващ

Joined: 02 Feb 2007 Posts: 140 Location: Bulgaria; Vratza; Kozloduy
|
Posted: Fri Feb 02, 2007 3:40 pm Post subject: |
|
|
Здравейте на всички и от мен.  |
|
| Back to top |
|
 |
half_face Почти образОван

|
Posted: Fri Feb 02, 2007 8:49 pm Post subject: |
|
|
Ей.... пичовеи пи... пеперудки ( и калинки, разбира се) Very ми е драго че сме се събрали на тая виртуална трапеза ... Ха да ни е честито за пореден път...  _________________
...И въпреки, че те жадувам, дъжд,знам – ще спреш. Не спирай! Не и тази нощ! Дори да искам. Защото няма вечен дъжд и мойта жажда го доказва... |
|
| Back to top |
|
 |
dididid Постохвъргач

|
Posted: Sun Feb 04, 2007 11:05 pm Post subject: |
|
|
Имам питанка: някой знае ли кой е torbalan? Митак, що ми се струва, че това си ти...
Отивам да уча... Доникъде не съм... По-късно пак... |
|
| Back to top |
|
 |
Elektra_ Запален форумер

|
Posted: Sun Feb 04, 2007 11:21 pm Post subject: |
|
|
пиши му някое лично съобщение току виж ти отговорил  _________________ „Memento mori, homine, quia pulvis est et in pulveris reverteris“ — „Помни смъртта, човече, защото си прах и в прах ще се превърнеш“. |
|
| Back to top |
|
 |
Koci Новак

|
Posted: Sat Mar 10, 2007 9:57 pm Post subject: |
|
|
ИМАМ РОЖДЕН ДЕН!
КОЦИ СЪМ! _________________
"ВСИЧКО Е ПЪЛНО С ЛЮБОВ!" |
|
| Back to top |
|
 |
pizzar Бързо загряващ

|
Posted: Sun Mar 11, 2007 2:05 am Post subject: |
|
|
| Да си жив и здрав... |
|
| Back to top |
|
 |
Koci Новак

|
Posted: Sun Mar 11, 2007 2:05 pm Post subject: |
|
|
pizzar, БЛАГОДАРИХ ТИ В МОЙТО ЧРД! ПЪРВИЯТ КОЙТО МЕ ВИДЯ!!! И ТИ ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ!
От Коци _________________
"ВСИЧКО Е ПЪЛНО С ЛЮБОВ!" |
|
| Back to top |
|
 |
|