| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
MimeTтO Новак

Joined: 16 Nov 2008 Posts: 57 Location: In my green world..`
|
Posted: Wed Oct 28, 2009 8:36 am Post subject: ЧРД, Воли! |
|
|
Какво да ти пожелая? Красотата си я имаш. Щастието е в сърцето ти. Ум? Този ти е достатъчен, за да живееш така, както искаш. Любов? За какво ти е, след като всички около теб те обичат. Тогава ще ти пожелая: вярвай в себе си и крачи уверено по пътя на живота!  _________________ "Аз искам слънце цял живот да имам
и дланите ми винаги да парят
да нося дъх на слънце негасимо
и буйно да горя,да не догарям..." |
|
| Back to top |
|
 |
Maggie Новак

|
Posted: Wed Oct 28, 2009 1:32 pm Post subject: |
|
|
Волсиии, ЧРД!
Много здраве, щастие, любов, късмет, успехи и всичко най-страхотно! _________________ The world is mine! *devil* |
|
| Back to top |
|
 |
loryto Новак

|
Posted: Wed Oct 28, 2009 8:30 pm Post subject: |
|
|
Ейй Воли порасна с още една годинка ... ноо нали знаеш, че не е важно ЕГН-то и годинките Важно е как се чувстваш ти Излишно е да ти пожелавам стандартните неща, за това ти пожелавам да продължаваш да живееш с чувството на вечна младост, вярвай в себе си, за да постигнеш и непостижимото, неочакваното Бори се, за да бъдеш най-най ИИииии желая ти много Любов Желая ти да срещнеш "ЧОВЕКА" когото да обичаш и да те обича Защото никога не е достатъчна само приятелската обич  |
|
| Back to top |
|
 |
My Soul Is OnFire Загряващ

|
Posted: Wed Oct 28, 2009 8:47 pm Post subject: |
|
|
Ей ИЗРОД честит ти РД и догодина си ги празнуваме заедно !!! _________________ ПРИЯТЕЛИ СА ОНЕЗИ, КОИТО В ДОБРИ МОМЕНТИ ИДВАТ АКО ГИ ПОКАНИШ, А В ЛОШИ.... ИДВАТ САМИ. |
|
| Back to top |
|
 |
dididid Постохвъргач

|
Posted: Wed Oct 28, 2009 11:35 pm Post subject: |
|
|
Все по-Бял и все по-Рицар!!! И от време на време по малко от Огъня на Черното в Хаоса, за да бъдеш все по-Цялостен и по-Красив!!!
Обичаме те Воли! И те чакаме!
ЧРД и много наздраве! За любовта си знаеш!  |
|
| Back to top |
|
 |
VeliaNNa Бързо загряващ

|
Posted: Fri Oct 30, 2009 12:02 am Post subject: |
|
|
Честит празник и от мен, КочВоли! =)
Бъди здрав и щастлив... =))
Това е цялата философИя.
Обичай! |
|
| Back to top |
|
 |
SouL4e Почти образОван

|
Posted: Tue Nov 10, 2009 2:02 am Post subject: |
|
|
Искрено ви благодаря, приятели. Много ме трогват вашите пожелания. Може скоро да има изненада  _________________ Белият рицар ... любовта ми е на парченца сякаш ... моята цел е изпълнена в при тази първа любов, но защо сърцето ми е разбито...? защо чувствам, че белия рицар трябва още да дава...? този въпрос.... защо |
|
| Back to top |
|
 |
|