| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
MimeTтO Новак

Joined: 16 Nov 2008 Posts: 57 Location: In my green world..`
|
Posted: Wed Oct 28, 2009 8:34 am Post subject: ЧРД, Бобчо ! |
|
|
Желая ти упоритост, за да следваш мечтите си; смелост - да ги осъществяваш; търпение, за да ги постигаш; и много любов, за да дава смисъл на всичко това!
 _________________ "Аз искам слънце цял живот да имам
и дланите ми винаги да парят
да нося дъх на слънце негасимо
и буйно да горя,да не догарям..." |
|
| Back to top |
|
 |
[Mary] Новак

Joined: 28 Sep 2008 Posts: 82 Location: Somewhere over the rainbow...
|
Posted: Wed Oct 28, 2009 8:39 am Post subject: |
|
|
Коч, с теб ще се разправяме фейс ту фейс Обичам те
(П.С. Мимее, изпревари ме с темата...за Волен вече има две ) _________________ ...I'm just living for today Най се чудя на хора,които искат да са безсмъртни,а дори не знаят какво да правят в един дъждовен следобед...
С чук в ръка всичко е пирон! |
|
| Back to top |
|
 |
SouL4e Почти образОван

|
Posted: Wed Oct 28, 2009 11:33 am Post subject: |
|
|
ЧРД, Боби. На първо място ти пожелавам здраве и щастие. Бъде все така добър приятел и ти пожелавам много успехи. Нека твоите желание да се сбъднат! И дано да ме надминеш по пластичност и танци хахахахахахахха
ПС: Нищо, бе, Вики, Мими така е по готино  _________________ Белият рицар ... любовта ми е на парченца сякаш ... моята цел е изпълнена в при тази първа любов, но защо сърцето ми е разбито...? защо чувствам, че белия рицар трябва още да дава...? този въпрос.... защо |
|
| Back to top |
|
 |
Maggie Новак

|
Posted: Wed Oct 28, 2009 1:34 pm Post subject: |
|
|
Бобчоо, Честит Рожден Ден!!
Всичко най-прекрасно и много щастие и любов!! _________________ The world is mine! *devil* |
|
| Back to top |
|
 |
loryto Новак

|
Posted: Wed Oct 28, 2009 8:35 pm Post subject: |
|
|
Еххх Бобчо Бобчо На теб ко да ти пожелая ... като за начало ще започнем с ... Бобчо пожелавам ти в следващите 12 месеца да пораснеш от 3 годинки на 15 поне ...хихихиихихи иии такам нека оставим бъзика настрана - ще ти пожелая да бъдеш все така упорит, весел, забавен, радващ, усмихнат, "глупчо", дечко .... |
|
| Back to top |
|
 |
My Soul Is OnFire Загряващ

|
Posted: Wed Oct 28, 2009 8:46 pm Post subject: |
|
|
Мерси!!! _________________ ПРИЯТЕЛИ СА ОНЕЗИ, КОИТО В ДОБРИ МОМЕНТИ ИДВАТ АКО ГИ ПОКАНИШ, А В ЛОШИ.... ИДВАТ САМИ. |
|
| Back to top |
|
 |
dididid Постохвъргач

|
Posted: Wed Oct 28, 2009 11:40 pm Post subject: |
|
|
Слънчев Слънчо, да намериш своето Слънце там, където светлината те води в двете посоки и в същото време се събира в Теб! Пожелавам ти най-хубавия спектакъл да бъде твоя Личен спектакъл! За тая година, догодина нов, още по-добър!!! И все така за напред!
Целувки! Ще празнуваме твоя голям Ден!  |
|
| Back to top |
|
 |
BOJ Запален форумер

|
Posted: Thu Oct 29, 2009 12:16 pm Post subject: |
|
|
ЧРД , Боби! Пич си, мойто момче, бъди такъв и занапред! Подхождай към всяка трудност като към забавление и съм сигурен, че ще ги решаваш с лека ръка! Пътищата пред теб са много, така че избери този, който чувстваш за най-правилен!
Да си изкарате страхотно и успех с всичко!  _________________ Роди се...Излез под прожектора и изкрещи...Излей извечния гняв и мъка...Роди творение, роди истина, извади наяве първичната си същност...Музо...Накажи дръзналите да те докоснат...И ако успеят да те покорят-превърни ги в Жреци... |
|
| Back to top |
|
 |
VeliaNNa Бързо загряващ

|
Posted: Fri Oct 30, 2009 12:00 am Post subject: |
|
|
Ихааааа цяла артилерия от рожденици... =))
Така, поред на номерата.
БОБЧОООООООООООООООООООООООООУ!!! (sun) Честит Рожден Ден!!!
Ето какво ще ти пожелая аз...
Нека във всеки един ден от живота ти да има поне едно нещо, на което да се радваш истински. Или поне да се усмихнеш истински.
Не е невъзможно, пробвай!=)
Прегръдки! |
|
| Back to top |
|
 |
|