| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
malto Новак

|
Posted: Tue Oct 13, 2009 8:54 pm Post subject: ХеЙ |
|
|
Ей Хора незнам колко от вас седят и четат това в момента.... няма да повярвате просто колко ми липсвате всички, и ми се иска да се прибера и да ви видя на някоя препетиция... P.S. от Марто... с усмивки и имам и книжка за показване!!!  _________________ Look me in the eyes i have something more important than courage...i have patience |
|
| Back to top |
|
 |
My Soul Is OnFire Загряващ

|
Posted: Wed Oct 14, 2009 9:36 am Post subject: |
|
|
чакамете братле  _________________ ПРИЯТЕЛИ СА ОНЕЗИ, КОИТО В ДОБРИ МОМЕНТИ ИДВАТ АКО ГИ ПОКАНИШ, А В ЛОШИ.... ИДВАТ САМИ. |
|
| Back to top |
|
 |
[Mary] Новак

Joined: 28 Sep 2008 Posts: 82 Location: Somewhere over the rainbow...
|
Posted: Wed Oct 14, 2009 10:45 am Post subject: |
|
|
Звънкай като дойдеш да направим някой купон  _________________ ...I'm just living for today Най се чудя на хора,които искат да са безсмъртни,а дори не знаят какво да правят в един дъждовен следобед...
С чук в ръка всичко е пирон! |
|
| Back to top |
|
 |
malto Новак

|
Posted: Sat Oct 17, 2009 10:21 pm Post subject: |
|
|
Ами.. аз към края на месеца ще си дойда за 3 дена пада се в периода 29-1 дано успея тогаз... мн ще се радвам да ви видя  _________________ Look me in the eyes i have something more important than courage...i have patience |
|
| Back to top |
|
 |
[Mary] Новак

Joined: 28 Sep 2008 Posts: 82 Location: Somewhere over the rainbow...
|
Posted: Sun Oct 18, 2009 11:00 am Post subject: |
|
|
Хехе...извади късмет...точно тогава, на 31-ви, би трябвало да се върти и после купон )) _________________ ...I'm just living for today Най се чудя на хора,които искат да са безсмъртни,а дори не знаят какво да правят в един дъждовен следобед...
С чук в ръка всичко е пирон! |
|
| Back to top |
|
 |
|